Despre Noi

Avem misiunea sa oferim persoanelor de varsta a treia modul de viata pe care acestia il cauta. Varsta nu trebuie sa fie o piedica pentru a avea parte de bucurie.

Dorim sa fim UN SPRIJIN LA MOMENTUL POTRIVIT!

Va asteptam.

 

CINE POATE BENEFICIA DE INGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU?

Pacientii asigurati care au recomandare medicala:

 1. de la medicul specialist la externarea din spital;
 2. de la medicul de specialitate din ambulatoriu, nefiind necesara internarea!
 3. de la medicul de familie!
 4. cu plata, indiferent de patologie
 5. pacienti cu boli cronice, handicap, convalescenta, boli faza terminala, prin proiecte sociale

 

ATENTIE!

Toti pacientii trebuie sa aiba recomandare medicala de la medicul specialist sau pentru prima data, conform noilor norme metodologice, de la  medicul de familie, care sa contina tehnicile medicale ce trebuie efectuate la domiciliu! Pentru cei care nu au o astfel de recomandare, medicul nostru specialist se poate deplasa la domiciliul dvs. pentru a va evalua starea de sanatate

 

IMPORTANT DE STIUT!

 • Pacientul asigurat care a primit decizie de la Casa de Asigurari, are dreptul la îngrijiri medicale la domiciliu, 90 zile/an.
 • La externarea din spital sau ambulatoriul de specialitate, pacientul trebuie sa primeasca de la medicul specialist o recomandare tip de îngrijiri medicale la domiciliu care sa contina serviciile medicale, perioada si ritmicitatea.
 • Pacientul externat din spital/apartinatorii/persoana împuternicita întocmesc un dosar pe care il depun la Casa de Asigurari, cu conditia sa nu se depaseasca 5 zile calendaristice de la data emiterii recomandarii. Dosarul trebuie sa contina: recomandare de la medicul specialist;  bilet de iesire din spital; cerere catre Casa de Asigurari; dovada calitatii de asigurat; act de identitate.
 • Pacientii care sunt recomandati de medicul de familie trebuie sa depuna la Casa de Asigurari la care sunt asigurati, un dosar care trebuie sa contina: recomandarea medicala (tipizat special),cerere catre Casa de Asigurari; dovada calitatii de asigurat; act de identitate.

 

Acte necesare pentru inscrierea in camin:

 • Copie C.I. si a certificatului de nastere al rezidentului si a intretinatorului;
 • Dovada Calitatii de asigurat (ultimul cupon de pensie);
 • Copie dupa dosarul medical + retete de la medic,daca sunt prescrise medicamente;
 • Adeverinta Medicala de la Medicul de Familie (care sa ateste ca nu sufera de boli contagioase);
 • Copie dupa dosarul cu istoricul bolilor avute anterior;
 • Cererea de inscriere si contractul, completate la sediul nostru